In de Pluktuin kunt u zien hoe vaste planten - die goed bruikbaar zijn als snijbloem - groeien en bloeien en hier kunt u van mei tot oktober uw eigen boeket plukken (20 stelen voor € 7,-.)

Een kant-en-klaar boeket is verkrijgbaar vanaf € 10,- . Boeketten worden ook op bestelling gemaakt en gratis in Buggenum bezorgd. Bezorging in Haelen, Horn, Nunhem en Neer is € 2,50 extra. .

Verschillende planten worden per steel verkocht en kosten Eur. 0,50 / € 1,- per steel. Dit verschilt per seizoen en staat aangegeven op het bord op de kwekerij.

Een Pluktuinabonnement is ook mogelijk. U betaalt dan € 18,00 voor 3 zelfgeplukte boeketten. Een Pluktuinabonnement is natuurlijk ook een prachtig cadeau. Wij versturen dit voor € 1,- extra naar u of naar elk ander adres in Nederland.                                                 

Het is ook mogelijk om van juni tot en met september een workshop 'Korenschoof gebonden boeket '  te volgen. Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Kosten € 20,- pp incl. koffie/ thee en vlaai of  zelfgebakken cake...... en met een mooi boeket naar huis!

Wilt u bloemen voor een bruiloft, een gezellig familiefeest, tuinfeest etc dan kunt u bij ons ook zelf komen plukken. Loop gewoon eens binnen om te zien wat er bloeit. 

Het blijkt dat kleine kinderen bloemen plukken héél erg leuk vinden. Maak eens een afspraak op een woensdagmiddag. Neem een picknickmand mee, ga lekker in het gras zitten en geniet van de rust en de natuur..

De honing van onze bijen is, net als de jam en vruchtensappen die we maken van het kleinfruit, verkrijgbaar op de kwekerij.

U kunt ook zelf verse munt e.a. kruiden plukken in onze  kruidentuin.

 

Kwekerij van Buggenum
Gooreweg, Buggenum

Cor. adres: Holstraat 17
6082 BA Buggenum


M:  06 - 18 43 3867
E:  info@kwekerijvanbuggenum.nl

Instagram: @pluktuinvanbuggenum